De Hoornse Jazzclub

Jazz Affairs likes Gare du Nord

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 17/01/2015
20:15 - 22:00

Locatie
Parkschouwburg

Categorieën


Gare du Nord ‘Undressed’

Gare du Nord is populair onder een grote groep jazz(muziek)liefhebbers over de hele wereld. Met meerdere succesvolle cd’s onder het “blue note” jazzlabel, willen wij u deze Jazz Affairs likes tip natuurlijk onder de aandacht brengen. En als last minute aanbieding is elk 2e kaartje gratis!

In de verleidelijke theatershow ‘An Evening Of Sex ‘n’ Jazz!’ dompelt de band u onder in het zinderende nachtleven van downtown New York om vervolgens op te duiken in hartje Parijs. Het strak in pak gestoken sextet met zangeres Dorona Alberti als stralend middelpunt brengt nieuwe songs van het album ‘La Dolce Vita’ en alle publiekslievelingen. U wordt twee uur lang getrakteerd op jazzin’, groovin’ en dancin’ met Gare du Nord.

“Gare du Nord startte ooit als studio concept. Lange tijd wilden we het geluid van de studio en van de platen zo perfect mogelijk live reproduceren. Dat liet weinig ruimte voor spontaniteit en improvisatie in the heat of the moment. Met deze nieuwe band kunnen we de comfort zone van de studio verruilen voor het onbegrensde avontuur van de live experience. De nieuwe band is op zijn best op het podium, niet in de studio”, aldus het management.

Reserveren? Klik hier om direct te reserveren. Kies voor prijssoort Muziekvoordeel en voer de kortingscode MuziekActie in. Let op: dit aanbod is speciaal voor leden van Jazz Affairs en geselecteerde bezoekers van de schouwburg.